Megmérettetés

2 órája

Kártyaverseny: a römiben mérték össze tudásukat Nógrádmegyerben

Idén is megrendezték az idősebb korosztály számára a römi kártyaversenyt a közelmúltban Nógrádmegyerben, amelyen a nagy kártyások mérhették össze tudásukat és tehetségüket.

Sipos Nina Vivien

Az Együtt Egymásért Egyesület és a Palóc Nyugdíjasok Baráti Körének rendezésében römi kártyaversenyt tartottak a napokban a nógrádmegyeri Radics István Közösségi Színtér nagytermében. Mint arról a helyi kulturális intézmény is beszámolt a Facebook-oldalán: a megmérettetés – amelyet a Roma Kisebbségi Önkormányzat támogatott – idén is jó hangulatban és egy összetartó baráti társaságban telt.

A verseny végén természetesen kihirdették a díjazottakat is, így egyéni kategóriában első lett Leskó György, második Verbói Gyula, harmadik pedig Lisztóczki Lászlóné. Csoportos kategóriában első helyen végzett a zagyvapálfalvai Őszidő Nyugdíjas Klub, második lett az Együtt Egymásért Egyesület, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Salgótarján Életmód Klub állhatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában