Támogatás

2024.09.08. 20:20

Közeleg a határidő: eddig igényelhető a szociális tűzifa a ceredi önkormányzatnál

Néhány napig még benyújthatják a lakosok a ceredi önkormányzatnál a szociális tűzifa támogatás igényléséről szóló formanyomtatványt.

Veres Edina

Közelgő határidőre figyelmeztette a lakosokat a ceredi önkormányzat. A Cered község hivatalos oldala nevű nyilvános Facebook-csoportban osztották meg Tajti László, a község polgármesterének a tájékoztatását, amely szerint a rászoruló lakosok vagy családok szeptember 15-ig, vasárnapig igényelhetik a szociális tűzifa támogatást.

A bejegyzés szerint a segítségért azok a családok jelentkezhetnek, ahol az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 114 ezer forintot. Az egyedül élők esetében ugyanezt a határt a 128 ezer 250 forintos kereset jelenti. A posztban arra is felhívták az érintettek figyelmét, hogy a támogatás formanyomtatványon igényelhető, a kérelem beadását megelőző havi jövedelemről szóló igazolás benyújtásával.

A felhívásból mindemellett az is kiderült, hogy a szociális tüzelőanyag támogatás miatti kérelmek a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal Ceredi Kirendeltségén adhatók le személyesen vagy postai úton. A ceredi önkormányzat hétfőn, szerdán és csütörtökön, 8 és 16 óra között, míg pénteken 8-tól délig fogadja az ügyfeleket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában