Munkálatok

Tegnap, 20:30

Helyszíni fotók: így áll a lezárt ceredi út felújítása

Már közel egy hónapja, hogy teljesen lezárták a forgalom elől a Salgótarjánt és a Ceredet összekötő útszakaszt. A ceredi út felújításának helyszínéről Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is posztolt.

Veres Edina

Hetekkel ezelőtt zárták le teljesen a forgalom elől a Salgótarján-Zabar összekötő utat, és mindez várhatóan még hetekig így is marad. Mint arról portálunk már beszámolt: augusztus végén indult el az érintett ceredi út teljes körű felújítása és helyreállítása, amely miatt – a tervek szerint – 60 napig tartó teljes útzár lesz érvényben.

A ceredi út felújításának helyszínéről Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is posztolt
A ceredi út felújításának helyszínéről Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is posztolt
Forrás: Facebook

A munkálatok helyszínére Becsó Zsolt országgyűlési képviselő is kilátogatott, amelyről Facebook-oldalán számolt be a honatya. Mint írta: folynak még a munkálatok a Zagyvaróna és a Cered közötti összekötő úton, közel másfél kilométerre Ceredtől. Az előzményekkel kapcsolatban Becsó Zsolt úgy fogalmazott, hogy a heves esőzések miatt kimosódott a pályaszerkezet, továbbá rézsűcsúszás is kialakult, így a teljes útzár elkerülhetetlen volt.

– További türelmet kérünk a térségben lakóktól, de a munkálatok a tervek szerint haladnak – fejtette ki az országgyűlési képviselő bejegyzésében, amelyhez helyszíni fotókat is megosztott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában