Rendezvény

2024.08.22. 11:20

Hazatért a világjáró lány, Pásztón is bemutatták a dokumentumfilmet

A szülővárosában is bemutatták Till Anillának a 2550 című dokumentumfilmjét, amely arról szól, hogyan is járta végig a fiatal lány 72 nap alatt az Országos Kéktúrát. Ráadásul az érdeklődők egy közönségtalálkozón is részt vehettek.

Nagy Orsolya

Elindult a pásztói világjáró dokumentumfilmjének vetítése

Forrás: Facebook/2550-dokumentumfilm

Az országos vetítés pásztói állomásához ért a napokban. A filmvetítés mellett egy izgalmas beszélgetésen is részt vehettek az érdeklődők. Mint arról a Nők Civilben Egyesület a Facebook-oldalán beszámolt, immár második alkalommal hívták meg Till Anillát a Filmklub című rendezvénysorozatuk keretében, hogy meséljen élete nagy kihívásáról, a 2550 kilométeres Kéktúrájáról. 

világjáró, Till Anilla
A világjáró Till Anilla Pásztón is bemutatta dokumentumfilmjét
Forrás: Facebook/Till Anilla

A pásztói világjáró "hazatért"

Hozzátették: az első alkalommal a készülődő filmről, élményeiről, érzéseiről beszélt az érdeklődő pásztói közönségnek. A napokban pedig közönségtalálkozó keretében újra hallhatták a látogatók Anillát és a film rendezőjét, Mándi Ferencet, akik a túráról, a már elkészült és bemutatott filmről, valamint a film hátteréről osztottak meg részleteket. Az egyesület háláját fejezte ki a Varázsvölgy csapatának az együttműködésért, a lelkes, kreatív és lendületes munkájukért is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában