Ítéletidő, helyreállítások

2024.08.28. 13:28

Vihar: Balassagyarmaton tartott terepszemlét az országgyűlési képviselő

Balla Mihály országgyűlési képviselő a Facebook oldalán több bejegyzésben számolt be arról, hogy szerda reggel Balassagyarmaton járt, ahol Csach Gáborral, a város polgármesterével a kedd esti vihar utáni károkról és a következő napok megoldandó feladatairól egyeztetett.

Lászlók Judit

Ha több (jobb) fotó kellene, akkor Balla Mihály Facebook oldalán találsz még!

„Csach Gábor polgármester úrral telefonon tájékoztatást kértünk a Katasztrófavédelem igazgatójától, hogy a városban milyen károk keletkeztek és hány helyszínen zajlanak a helyreállítási munkálatok.” – közölte az országgyűlési képviselő az egyik bejegyzésben. Majd egy másikban kitért arra, hogy a legnagyobb épületkár a balassagyarmati kórház tetején keletkezett, ahol a viharos szél felbontotta a tetőt. Kiemelte, a szakemberek folyamatosan dolgoznak a kár helyreállításán. 

Balla Mihály továbbá a Facebook oldalán beszámolt még arról is, hogy Csach Gáborral bejárták azokat a helyszíneket a városban, ahol fák dőltek ki. Mint írta, az Ipoly parton szintén szakemberek végzik a helyreállítási munkálatokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában