Útlezárás

2024.08.24. 13:54

Változik a buszközlekedés a Salgótarján és Zabar közötti útlezárás miatt

Augusztus 26-án, hétfőn elkezdődik a Cered környéki rézsűcsúszás helyreállítása, így teljes útzár várható. A munkálatok miatt a buszok is módosított rend szerint közlekednek.

Nool.hu

Mint arról portálunk is beszámolt, még tavaly év végén a 2304-es jelű, Salgótarján-Zabar összekötő úton, Cered térségében a heves esőzések nyomán kimosódott a pályaszerkezet, továbbá rézsűcsúszás is kialakult, így a mellékutat a közútkezelő szakemberei fél pályán lezárták. A szakemberek az elmúlt időszakban elvégezték a szükséges ideiglenes munkákat, augusztus 26-án pedig elindul a teljes körű úthelyreállítás, amely miatt teljes útzár lesz érvényben.

Változik a buszközlekedés
Változik a buszközlekedés a lezárás miatt
Forrás: volanbusz.hu

Változik a buszközlekedés

A Salgótarján és Zabar közötti út felújítása miatt a Volánbusz járatai is módosított rend szerint közlekednek – hívta fel tájékoztatásában a figyelmet a Volánbusz.

  • Cered–Salgótarján:  
    A járatok Mátraszele – Pétervására – Istenmezeje felé megnövekedett menetidővel, terelve közlekednek. Cereden a Jókai úti megálló kimarad, míg
    Mátraterenyén a Szent Borbála parknál és Nádújfalu szélén, illetve Pétervásárán a Kossuth út 46. szám alatt ideiglenes buszmegállókat jelöltek ki az utasoknak. A járatok Cered felől módosított időpontban indulnak, de érkezési idejük Salgótarjánba változatlan.
  • Szilváskőpuszta–Salgótarján:
    A járatok Szilváskőpuszta és Salgótarján között közlekednek, menetrendjük Salgótarján, Óbudai Egyetem és Salgótarján, szilváskői elágazás között változatlan. 

Az autósofőröket is érinti a lezárás, nekik akár zöldkártyára is szükségük lehet:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában