Falunap

2024.08.05. 15:05

Szandi és Csordás Tibi gondoskodik a jó hangulatról az őrhalmi falunapon

Farkas Egon, Őrhalom polgármestere a Facebook oldalán adta hírül, hogy augusztus 10-én, szombaton rendezik meg az falunapot a sportpályán. Az eseményen Szandi és Csordás Tibi is fellép majd.

Lászlók Judit

A közzétett felhívás szerint az őrhalmi falunap 14 órakor kezdődik a közös ebéddel, valamint a Balassagyarmati Retro Emlékzenekar koncertjével. Aztán 15.30-kor Farkas Egon, a település polgármester megnyitja a rendezvényt. A falunapon 16 órától Csordás Tibi (Fiesta) énekes fellépését, majd 18 órától Szandi énekesnő produkcióját élvezhetik az érdeklődők. A rendezvényen a látogatók megtekinthetik majd a Say May Name tánciskola performanszát, és egy kangoo bemutatót is. A rendezvényt a falunapi vigadalommal zárják, amelyen a jó hangulatról Grenyó János és dj. Grenyó Péter gondoskodik. 

Az érdeklődőket napközben számos kísérőprogram egyebek mellett légvár, állatsimogató, lovaglás és vásári forgatag is várja majd. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában