Tábor

2024.08.23. 12:46

Önkéntesek munkája is hozzájárult a szalmatercsi tábor sikeréhez

Gulyás Edina

Önkéntesek áldozatos munkája is hozzájárult a szalmatercsi tábor sikeréhez, ami szentmisével és zenés programmal zárult.  Tartalmas programok, különleges vendégek, közös alkotás, sok játék és jókedv jellemezte a szalmatercsi tábort, ahol mintegy hatvan gyermek töltötte az elmúlt napokat. A Váci Egyházmegyei Karitász a Szent Ferenc Szegényei Alapítvánnyal együttműködve szervezte meg a programot öt nógrádi község, Etes, Karancsság, Ságújfalu, Piliny és Szalmatercs gyermekeinek. A hét során számos érdekes foglalkozás várta résztvevőket, akikhez dr. Beer Miklós, nyugalmazott váci megyéspüspök, az alapítvány elnöke és Kovács Gábor, a váci karitász igazgatója is ellátogatott. 

– A tábor sikeres lebonyolításában számos önkéntes részt vett, Tőzsér Péter tanár közösen alkotott a gyerekekkel, Hegedűs Gergő is tartalmas programot biztosított számukra – tájékoztatott Oláh Borbála, a karancssági Bárka Karitász Csoport vezetője. – Zenés programmal, a Restifecske zenekar megzenésített verseivel, és szentmisével zártuk a hetet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában