Szórakozás

2024.08.06. 15:30

Jótékonysági családi napot tart a salgótarjáni állatvédő egyesület

Sokan próbálnak meg cselekedni az állatok védelmében. A Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület szervezésében jótékonysági családi napot tartanak augusztus 10-én, szombaton 10 órától Salgótarjánban, a Dolinka Pihenőpark melletti garázssorok legvégén megtalálható intézménynél.

Sipos Nina Vivien

A rendezvényt számos érdekes és szórakoztató program színesíti majd, ugyanis lesz trambulin, kutyasétáltatás, ugrálóvár, tombola, zsákbamacska és még büfével is várják a látogatókat. Természetesen lehet majd kutyusokkal ismerkedni, illetve örökbe fogadni őket.

„Aki szeretne többféle módon adományozhat: meglepheted kutyusainkat bármilyen aprósággal, kutyakajával, játékkal, mindenért nagyon hálásak lesznek. Adománygyűjtő dobozunk is lesz kihelyezve ahol akár egy kicsivel támogathatod őket. Minden szolgáltatás jelképes összegbe kerül ami a kutyusokra lesz fordítva, ezzel is támogatva árvácskáinkat” – írta az állatvédő egyesület a közösségi oldalán a minap.

A rendezvényről további információkat a 06 70/605-6012-es telefonszámon lehet kapni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában