Fesztivál

2024.08.24. 09:39

Tombolhatnak a Halott Pénz slágereire Balassagyarmaton

Szeptember 6. és 8. között rendezik meg a SzeptemBeer Fesztet Balassagyarmaton. Az eseményen a Halott Pénz zenéire is tombolhat a közönség.

Lukács Zsófia

Az esemény helyszíne idén is a Palóc liget lesz. A SzetpemBeer Feszt háromnapos rendezvényén a kulturális, szórakoztató és zenei programok mellett a kiváló sörmárkák ízei hozzák el az igazi sörfesztivál hangulatot.

Halott Pénz
Járai Márk, a Halott Pénz énekese érkezik a sörfesztiválra
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: MW/Illusztráció

A Halott Pénz énekese is fellép

Az ingyenes fesztivál első napján – szeptember 6-án – színpadra lép 18 órától Ábel Botond, majd a sörivóverseny után az Acoustic Flow a legnagyobb hazai, külföldi és saját slágerekkel mutatkozik be 19:30-tól. 21 órától a party hangulatról DJ Sylvester gondoskodik.

Szeptember 7-én, 17 órától ügyességi játékok várják a látogatókat értékes nyereményekért. 18 órától a Joulence Duó slágereit akusztikus formában hallhatja a közönség, akiket Szigeti Juli koncertje követ, majd PlaYa Jam – Electric Live Act, Tobi, VargaZS és Gabesz szórakoztat. A napot Classic House – Dj Set: Chr, Dubtist és Tobi zárja.

A fesztivál harmadik napja 17 órakor sörivós játékokkal indul, cseh sörökkel és nyereményekkel. 18 órától a Sick Sox Zenekar koncertezik,  majd az est fénypontja 19.30-tól Járai Márk koncertje lesz, amelyen a Halott Pénz slágerei mellett az előadó saját zenéi és feldolgozásai is elhangzanak.
A programon többek között cseh és kisüzemi sörök, burgerek, lángosok és kürtőskalácsok is várják a látogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában