Ünnepi koncert

2024.08.21. 14:04

Elsöprő sikert aratott Demjén Ferenc koncertje Salgótarjánban (fotók, videó)

Demjén Ferenc adott ünnepi koncertet augusztus 20-án, Salgótarjánban. A város szíve csurig megtelt érdeklődőkkel, a majd' kétórás koncert elsöprő sikert aratott.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk: államalapító királyunkat és az új kenyeret ünnepelték augusztus 20-án, Salgótarjánban a Szent István téren. A program fényét közös imádság, valamint a Zenthe Ferenc Színház művészeinek előadása is emelte. Az ünneplés késő délután a Fő téren folytatódott zenés műsorral, kenyérszenteléssel, táncházzal, az este megkoronázásaként pedig Demjén Ferenc adott majd' kétórás koncertet a közönségnek. 

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc majd' kétórás koncertet adott Salgótarjánban
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: Nool

Demjén Ferenc felolvasztotta a jégszíveket

A megyeszékhely központjában egy szalmaszálat aligha lehetett leejteni, rengetegen voltak kíváncsiak a Kossuth-díjas énekes előadására. A 77 éves legenda természetesen elhozta legismertebb slágereit Salgótarjánba is, így többek között olyan jól ismert dalokat énekelt együtt rajongóival, mint a Jégszív, az El kell, hogy engedj, a Szerelemvonat, a Fekszem az ágyon, a Darabokra törted a szívem, a Kell még egy szó, vagy a Hogyan tudnék élni nélküled. 

A koncertről videós ízelítőt is hoztunk:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában