Programok

2024.08.07. 08:20

Családi nap Kisbágyonban

Közösségépítő családi napot tartanak Kisbágyonban.

Gulyás Edina

A község önkormányzata a Kisbágyon Ifjúságáért és Hagyományaiért Alapítvánnyal közösen családi napot szervez augusztus 10-én, szombaton 14 órától a pihenőparkban.

Családi nap Kisbágyonban
Színes programokkal várja az érdeklődőket a családi nap Kisbágyonban
Forrás: Google Maps

Nagy Atilláné polgármester arról tájékoztatta portálunkat, hogy a hagyományoknak megfelelően ezen a napon számos tartalmas és változatos programmal készülnek a helyieknek. A délutánt főzőverseny indítja, de lesznek kézműves foglalkozások, a kisebbeket ugrálóvár, a nagyobbakat Xbox vetélkedő várja. Akik próbára tennék gyorsaságukat az első Kisbágyoni Völgyfutam elnevezésű futóversenyen indulhatnak el, de lábtengó bajnokságot is tartanak. Azok, akik nem a fizikai, hanem szellemi teljesítményüket mérnék össze indulhatnak a Falu ÉszAsz vetélkedőn.

Erre az alkalomra Kisbágyon 100 év múlva címmel rajzpályázatot is hirdettek, amelynek eredményére ezen a napon fény derül. A mulatozás hajnalig tart majd, a szervezők finom ételekkel és italokkal gondoskodnak a vendégekről, a családi nap közös asztalához pedig házi készítésű süteményekkel járulhatnak hozzá a helyiek.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában