Zajkibocsátási korlátozás

2024.07.27. 12:20

A hétvégi zajkibocsátási korlátozásáról dönthetnek a kisecsetiek

Lászlók Judit

A település önkormányzata a Facebook-oldalán tett közzé egy felhívást, miszerint augusztus 1-jéig várják a lakosok véleményét azzal kapcsolatban, hogy legyen-e vasárnaponként zajkibocsátási korlátozás. Mint írták, az önkormányzathoz lakossági felvetés érkezett a hétvégi zaj korlátozásával kapcsolatosan. Ezért a képviselő-testület úgy határozott, hogy a döntésbe a lakosságot is bevonják. 

„Az önkormányzatnál hivatali munkaidőben, a Kisecseten állandó lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező felnőtt lakosok kitölthetnek egy anonim kérdőívet, hogy véleményük szerint legyen-e vasárnap Kisecseten zajkibocsátási korlátozás, vagy ne legyen.” – olvasható a közleményben. 

Az önkormányzat kiemelte továbbá, a kérdőív kitöltése anonim, de helyszíni regisztrációhoz kötött. A kérdőíveket augusztus elsejéig töltetik ki a lakosok. A képviselő-testület ezek eredményének alapján dönt majd a hétvégi zajkibocsátás korlátozásáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában