Nyári napközis tábor

2024.07.15. 17:08

Szórakoztató programokon mulathattak az etesi táborozók

Az etesi napközis tábor negyedik napján a gyerekek különféle szórakoztató programokon vehettek részt, ugyanis volt kézműves foglalkozás, akadálypálya, tábori olimpia, illetve kutya ügyességi bemutató is.

Sipos Nina Vivien

Az etesi Kilátó Tanoda által idén is megszervezett nyári napközis tábort az előző hét folyamán tartották meg, amelynek negyedik napján, csütörtökön a tanodások számos szórakoztató programon vehettek részt az intézmény udvarán. Egy kézműves foglalkozás keretében vicces parókákat készítettek újságpapírból, majd a szabadban ügyeskedhetek és pontokat szerezhettek kerékpáros ügyességi akadálypálya teljesítésével. Emellett a gyerekek kipróbálhattak korszerű mikromobilitási eszközöket: elektromos rollert és hoverboardot. Az eszközök használatával kapcsolatban a szervező pedagógusok sok balesetmegelőzési szabályra hívták fel a fiatalok figyelmét. 

Délután szabadtéri programként tábori olimpián gyűjthettek egyénileg pontszámokat a csapatuk részére. Tíz feladat közül ötöt kellett teljesíteniük, például volt fekvőtámasz, kislabdadobás, távolugrás, futás, labdapattogtatás, hullahopp, célba dobás, ugrókötelezés, guggolás, dekázás, valamint kosárra dobás. Az élményekkel teli nap végén a gyerekek megismerkedhettek hat gyönyörű kutyussal, akik tudásukat gazdijuk segítségével mutatták be.

A Didaktika Egyesület a közösségi oldalán számolt be a közelmúltban a tábori élményekről. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában