Program

2024.07.19. 12:16

Idén is megrendezik a Kisecseti Pampuska Fesztivált

A település önkormányzata a Facebook oldalán adta hírül, hogy július 27-én, szombaton a helyi sportpályán idén is megrendezik a Kisecseti Pampuska Fesztivált.

Lászlók Judit

A közzétett felhívás szerint a programok 13 órakor kezdődnek egy szabadtéri szentmisével. Majd színpadra lép a Kétbodonyi Hagyományőrző Csoport, valamint Konrád Viktor dudás. Ezt követi majd A Jó Laci Betyár, a Magyarnándor Bogyócskák fellépése, és a Betyárok bemutatója. Aztán 16.30-tól a Hagyományőrző Kelevézek, később pedig Varga-Bíró Tamás, illetve a Cserháthalápi Csipkerózsika Hagyományőrző Csoport előadását tekinthetik meg az érdeklődők. Ezután este 19 órától Karda Bea énekesnő, majd 20 órától a Pedrofon gondoskodik a jó hangulatról. A fesztivált egy bulival zárják, amelyen Grenyó János zenél. 

A látogatókat napközben arcfestés, népi játszóház, légvár, ugrálóvár és a fazekas mesterség bemutatója, valamint természetesen pampuska is várja. Ezenkívül szűrőbuszos egészségügyi vizsgálatra is lesz lehetőség 10 és 16 óra között az önkormányzat parkolójában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában