Jegyzet

2024.07.13. 09:40

Katicabogár

Sipos Nina Vivien

Régebben nem voltam annyira spirituális beállítottságú, mint most, de ettől függetlenül észrevettem az ismétlődő jeleket és a furcsaságokat magam körül. 
Amikor egy nap például ötször egymás után találkoztam a 1111-es és a 13-as számmal valamilyen formában, illetve lépten-nyomon egy-egy fehér pillangó, egy katicabogár vagy egy varjú repült el éppen előttem, akkor már azért én is megálltam egy pillanatra, hogy elgondolkozzak: ez vajon egy jel lett volna?

Tíz évvel ezelőtt a szkeptikusság mintaképeként még rálegyintettem volna a dologra, nem foglalkozva tovább ezekkel a szimbolikus jelenségekkel, viszont mára jócskán megváltozott a hozzáállásom és a szemléletem is. Az utóbbi időben egyre több figyelmet fordítok a spirituális világ megismerésére és a különböző témák felkutatására, ami tulajdonképpen az egyik hobbimmá is vált.

Mivel mostanában gyakrabban találkozok visszatérő, jellegzetes számokkal, ezért legutóbb a számmisztikába ástam bele magamat. Meglepő volt, hogy akár üzenete is lehet egy számnak, amit folyamatosan látunk a mindennapjaink során. Legutóbb például a vonaton ülve merengtem és az elsuhanó tájat pásztáztam, amikor egyszer csak egy katicabogár szállt a karomra. Először nagyokat pislogva néztem a kis teremtményre, ami a szárnyait próbálgatva lépkedett a bőrömön, majd egy apró mosoly kíséretében segítettem neki visszatérni a természetbe. Később pedig a 222-es számba botlottam bele...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában