Mulatság

2024.07.29. 15:17

Jolly fokozza majd fel a hangulatot az etesi falunapon

Fergeteges falunapra várják a hétvége során a helyieket és a szórakozni vágyókat Etesen. A rendezvényen több sztárfellépő is lesz, köztük a mulatós énekes Jolly, azaz Tarcsi Zoltán és Károlyi Róbert, a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője is színpadra lép majd.

Sipos Nina Vivien

Falunapot tartanak augusztus 3-án, szombaton az etesi művelődési ház udvarán. A rendezvény 11 órakor fog kezdődni egy főzőversennyel, amelyen a gasztronómia kedvelői mutathatják meg főzőtehetségüket. Az eredményeket a délután folyamán fogják kihirdetni. Az eseményen köszöntőbeszédet mond Matuz Gábor polgármester, majd ünnepélyes keretek között átadják az Etes Községért Közalapítvány Emlékplakettet.

A magyar mulatós énekes, Tarcsi Zoltán, Jolly fogja biztosítani a fergeteges hangulatot
A magyar mulatós énekes, Tarcsi Zoltán, Jolly fogja biztosítani a fergeteges hangulatot
Forrás: Ripost

Ezt követően a helyi óvodások és a Hős Amazonok lépnek fel műsorukkal, továbbá a közönség még egy roma táncbemutatót is láthat Adorján Arnold és Adorján Klarissza közreműködésével. A falunapon előad a Two Cross formáció, amelynek rapper énekese Károlyi Róbert, a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, később pedig Verebélyi Csaba zenél majd. Az etesiek egy sztárvendéget is köszönthetnek a színpadon, ugyanis a magyar mulatós énekes, Tarcsi Zoltán, Jolly fogja biztosítani a fergeteges hangulatot.

A mulatságon számos érdekes program fogadja a látogatókat, ugyanis lesz arcfestés, játékvásár, csillámtetoválás, ugrálóvár, darts-, foci-, asztalitenisz- és csocsóbajnokság, valamint Fodor Nicholas Eb-ezüstérmes kenussal játékos sportvetélkedő is. A helyszínen büfé fog üzemelni, emellett jégkását, vattacukrot és kürtöskalácsot is lehet majd kapni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában