Gyász

2024.07.02. 15:19

Elhunyt társától búcsúzik a maconkai horgász egyesület

Fájó sorokkal búcsúzott a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület közössége a szervezet felügyelő bizottságának elnökétől.

Veres Edina

Szomorú hírt közöltek a napokban a Maconkai-víztározó és tórendszere nevű Facebook-oldalon. Mint írták, a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület (BSHE) Felügyelő Bizottságának elnöke, Boldog István elhunyt a közelmúltban. A bejegyzésből kiderült, hogy az egyesület megboldogult horgásztársa hosszú ideig volt a felügyelő bizottság tagja mielőtt annak elnökévé választották.

„Munkája során egy együttműködő, korrekt úriembert ismertünk és szerettünk meg személyében. Kívánjuk, hogy az égi horgászvizeken is sok olyan sikere legyen, mint például a compó esetében, mivel e fajból egy remek fogásával már 10 éve vezeti a maconkai rekordlistát” – olvashatók a posztban a BSHE búcsúzó sorai, amelyben azt is kiemelték: Boldog István emlékét megőrzik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában