Elismerés

2024.07.03. 09:34

Életesély: díjazták a kiemelkedő munkát a pásztói gimnáziumban

A Pásztói Életesély Alapítvány, amely a Mikszáth Kálmán Gimnázium és Kollégium angol és német nyelvi tagozatát támogató alapítvány, ebben a tanévben is díjazta a diákok és pedagógusok kiemelkedő teljesítményét – közölte az intézmény Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Mint az intézmény fogalmazott, az elismeréseket az alapítványi kuratórium elnöke, Dombos Jenő és titkára, Herczegné Varga Ilona adták át a tanévzáró ünnepségen.

életesély
A Pásztói Életesély Alapítvány díjazta a diákok és pedagógusok kiemelkedő teljesítményét
Forrás: Facebook/Mikszáth Kálmán Gimnázium és Kollégium

Életesély: díjazták a kiemelkedő munkát

„A legrangosabb tanulói elismerést, amely a 100 ezer forinttal járó Életesély Ösztöndíj, Dudás Dominik 11.n osztályos tanuló kapta kiváló tanulmányi és kiemelkedő közösségi munkájáért, kimagasló versenyeredményeiért és művészeti tevékenységéért. Az egyénenként megítélt 20 ezer forintos Életesély Díjat hat tanuló érdemelte ki, szintén kiemelkedő tanulmányi munkával, az iskolai közösségért végzett kimagasló tevékenységgel. Így elismerést kapott Sulyok Gergő 10.a, Varga Levente 10.a, Erdélyi Petra 11.a, Kovács Jázmin Napsugár 11.a, Göröcs Bence 11.n és Kovács Botond 11.n osztályos tanuló”– közölte a gimnázium.

Az intézmény arra is kitért, hogy az Életesély Pedagógus Díjat ez alkalommal két pedagógusnak ítélte meg az alapítvány kuratóriuma. Elismerésben részesült a német-magyar két tanítási nyelvű tagozaton végzett meghatározó, értékteremtő munkájáért Balás Csabáné, valamint a diákok természettudományi és környezettudatos nevelés-oktatás terén végzett kiváló és magas színvonalú munkájáért Madjász Julianna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában