Falunap

2024.07.27. 10:04

Ambrus Attila és a Bikini is ellátogat a szügyi falunapra

Lászlók Judit

Szügy önkormányzata a Facebook-oldalán adta hírül, hogy augusztus első hétvégéjén rendezik meg a szügyi falunapot. Pénteken a Bikini, míg szombaton az Elefánt zenekar ad majd koncertet az iskola udvarán. Emellett szombaton Ambrus Attilától tanulhatnak kerámiakészítést az érdeklődők. A közzétett felhívás szerint a rendezvény augusztus 2-án, pénteken kezdődik a helyi iskola udvarán. Az eseményen 19 órától Kingfishers zenekar, majd 21 órától a Bikini együttes gondoskodik a jó hangulatról. 

Augusztus 3-án, szombaton 10 órától a program egy a gyermekek számára megrendezett nemzetközi labdarúgó tornával folytatódik a sportpályán. Eközben az iskola udvarán az érdeklődők megtekinthetik a Napraforgó Együttes produkcióját, a Cserhát Különleges Mentőcsoport kutyás bemutatóját. Az ebédet követően 16 órakor megtartják a rendezvény ünnepélyes megnyitóját, 17 órakor Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes lép majd a színpadra. Őt követi majd a színpadon a helyi, térségi csoportok műsorai, valamint Szép Bence interaktív humoros műsora. Az estét az Elefánt zenekar koncertjével zárják. 

Mindezek mellett napközben Ambrus Attilától – közismert nevén a Viszkistől – tanulhatnak kerámiakészítést az érdeklődők, illetve arcfestés, helyi termelők és kézművesek vására, ugrálóvár, népi játékok, gasztro sarok, valamit kóstoló is várja majd a látogatókat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában