Orvosi rendelés

2024.06.02. 13:13

Új háziorvos vette át a praxist Nógrádmegyerben és Magyargécben

Új háziorvos érkezett Nógrádmegyerbe és Magyargécre június 1-től kezdődően. A változásokról egy lakossági tájékoztatást tett közzé a helyi önkormányzat a közösségi oldalán.

Sipos Nina Vivien

Nógrádmegyer önkormányzata a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy dr. Angyal István háziorvos május 31-től, péntektől már nem tudja tovább vállalni a településen és Magyargécen a rendelést. Egyúttal június 1-től kezdődően új háziorvos érkezik, dr. Horváth Andrea személyében, aki hétfőnként 8-tól 10 óráig, szerdánként és csütörtökönként pedig 12 és 14 óra között rendel majd Nógrádmegyerben. Magyargécen pedig keddenként 8-tól 10 óráig várja a betegeket a doktornő.

Dr. Horváth Andrea kéri a körzet pácienseit, hogy a praxis átvételének kezdeti időszakában a hosszas várakozási idő elkerülése érdekében, kellő időt hagyva a betegek személyes megismerésére továbbra is előzetes időpont egyeztetés után jelentkezzenek a rendelőben.

„A gyógyszertár újraindításával kapcsolatban is folyamatos tárgyalásokat folytatok, amely szerint előreláthatólag augusztus 1. napjától a betegek már helyben is ki tudják váltani a piruláikat” – írta a lakossági tájékoztatásban Verbói Gábor polgármester.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában