Program

2024.06.26. 13:47

Szabadban készülhetnek a finomságok a kishartyáni Ménes-patak főzőversenyen

Zene, jó hangulat és szabadban készült ételek finom illata tölti majd meg a kishartyáni sportpályát a hétvégén a XIII. Ménes-patak főzőverseny során.

Veres Edina

Tizenharmadik alkalommal gyűlhet össze a falu apraja nagyja, illetve a településre látogató vendégek a kishartyáni Ménes-patak főzőversenyen. A község Facebook-oldalán elérhető tájékoztatás szerint, az eseménynek június 29-én, szombaton a helyi sportpálya ad majd otthont. A programok 8 órakor kezdődnek a gyülekezővel, az egész napos jó hangulatról Márton Imre gondoskodik, illetve a legkisebbeknek ugrálóvárral kedveskednek a szervezők. A helyi óvodások fellépését 10 órától tekinthetik meg az egybegyűltek, míg fél órával később a közönséget az Együtt Egymásért Vegyeskar tagjai szórakoztatják majd, őket pedig 11 órától a Szécsényi Népdalkör követi. 

A főzőverseny résztvevői a hagyományokat követve idén is a szabadban elkészíthető ételek kategóriájában mérhetik össze konyhaművészeti jártasságukat, a próbatétel eredményeire 15 órakor derül fény. A bejegyzésben arra is felhívták a nevezők figyelmét, hogy a kishartyáni önkormányzat a tűzifát és az ivóvizet biztosítja, ellenben a felszerelésről és a hozzávalókról mindenkinek magának kell gondoskodnia. Végül Kishartyánban a XIII. Ménes-patak főzőversenyt a Black Vipers együttes fellépése zárja majd 15 óra 30 perctől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában