Hollywood

2024.06.29. 19:47

Ryan Reynolds és felesége Blake Lively rétsági származású vállalkozó napszemüvegeit viseli

A rétsági származású Fábián Zsanett és férje, Major Szabolcs tavaly hozta létre kézzel készített egyedi napszemüvegeket gyártó vállalkozását. A különleges darabokra pedig a közelmúltban egy filmforgatás miatt hosszabb időt Budapesten töltő népszerű hollywoodi színészházaspár, Ryan Reynolds és felesége Blake Lively is felfigyelt.

Lászlók Judit

Ryan Reynolds feleségével, Blake Livelyval

Forrás: Shutterstock

Fotó: lev radin

A rétsági származású Fábián Zsanett portálunk érdeklődésére elmondta, néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg benne az ötlet, hogy egyedi napszemüvegeket készítsen, méghozzá azok iránti rajongásának köszönhetően. Mint mondta, először csak saját célra kezdte el gyártani az extrém kereteket. Majd később a férjével, Major Szabolccsal közösen megalapította és elindította az okkul márkát azzal a céllal, hogy olyan meghatározó darabokat készítsen, amelyek ötvözik a kényelmet és a minőséget. Kiemelte, ezen felül a márka egyediségét az adja, hogy a teljes gyártási folyamat kézzel készül Budapesten, így a formák és a minták mellett ettől is minden keret különleges, illetve egyedi lesz. A kivételes napszemüvegekre pedig Hollywood egyik legnépszerűbb színész házaspárja, Ryan Reynolds és felesége Blake Lively is felfigyelt. Ugyanis a Deadpool sztárja a közelmúltban családjával együtt érkezett Budapestre a Mayday című film forgatása miatt. 

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds az okkul márka által a feleségének, Blake Lively-nak készített egyedi darabjában pózolt Instagram-oldalán
Forrás:  Instagram

A színész Instagram oldalán mutatta meg felesége egyedi napszemüvegét

– Hallottuk, hogy Ryan Reynolds Budapesten forgat, de ekkor még fel sem merült bennünk, hogy esetleg készíthetünk neki és a feleségének is egy-egy keretet. Aztán egy kedves ismerősünk, aki együtt dolgozik vele a forgatáson szólt nekünk, hogy tudnánk nekik ajándékba adni egy-egy darabot. Így végül közvetve ugyan, de küldtünk nekik két, a nevükkel ellátott különleges napszemüveget – fogalmazott Fábián Zsanett. Hozzátette: – Mi sajnos közvetlenül nem találkoztunk a házaspárral, de úgy gondoljuk, hogy ha Ryan Reynolds megmutatta az Instagram oldalán – igaz, hogy azt a keretet, amit a feleségének, Blake-nek készítettünk – akkor minden bizonnyal tetszett nekik.

A házaspárhoz illő különleges darabokat választottak

Fábián Zsanett kifejtette továbbá, hogy teljesen váratlanul érte őket ez a lehetőség, azonban igyekeztek olyan formákat választani az aktuális kínálatukból, amelyekről úgy gondolták, hogy illene a híres színészekhez. Ugyanakkor figyeltek arra is, hogy a márka egyedi kisugárzását is megtartsák. 

Arra a kérdésünkre, hogy mit jelent a vállalkozás számára, hogy híres hollywoodi színészek viselik a napszemüvegeiket, Fábián Zsanett így válaszolt: – Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer arra ébredünk, hogy Ryan Reynolds viseli az egyik keretünket, és ezt majd a közösségi oldalain is megosztja. Óriási elismerés ez számunkra és elképesztően büszkék vagyunk a márkára, valamint magunkra is. Különlegesek a kereteink, nem megszokott darabok, ugyanakkor természetesen nekünk is vannak versenytársaink, így számunkra hatalmas és egyben pozitív visszajelzés, hogy a mi darabjainkat választották és viselik. 

Együttműködnek egy magyar zenésszel 

Fábián Zsanett portálunknak az is elárulta, hogy mindez számukra most adott egy nagy löketet a jövőre nézve. 

– Most egy nagyon izgalmas kollaboráción dolgozunk egy magyar zenésszel. Azonban erről egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy a nyár közepén fogjuk hivatalosan is bejelenteni az együttműködést – mondta Fábián Zsanett. – Továbbá folyamatosan dolgozunk új formákon és igyekszünk minél több optikához elérni. A rövid távú céljaink között szerepel, hogy jelen legyünk a nagyobb európai városokban. Budapesten kívül jelenleg Hamburgban és Rómában érhetőek el a kereteink, viszont dolgozunk azon, hogy ez az Egyesült Királyságban is megvalósuljon. Emellett természetesen Európán kívüli ambícióink is vannak, ugyanis van egy nagyon izgalmas új ügyfelünk Japánban, így nemsokára már ott is elérhető lesz az okkul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában