Nool.hu podcast

2024.06.29. 15:13

Gyorstalpalós grillkalandok, avagy íme a palóc séf gasztrotippjei (podcast)

Ki ne szeretne nyáron a szabadban sütögetni családi vagy baráti körben néhány finom falatot?! Az év ezen időszakának egyik talán elmaradhatatlan gasztroélményéről, a szabadtéri grillezésről beszélgettünk Oláh Gergellyel.

Angyal Eszter

Oláh Gergely palóc séftől ezúttal a grillen sütött ételekhez kaptunk néhány hasznos tippet

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

Milyen eszközökre van szükségünk, ha a szabadban szeretnénk elkészíteni a kedvenc grillezett ételünket? Milyen előkészületeket igényel ez a művelet, vagy épp milyen techológiai folyamatok azok, amik ilyen esetben elmaradhatatlanok? Mindezekre mind-mind választ kapunk legújabb podcastünkben a salgótarjáni szakácsmestertől, palóc séftől, Oláh Gergelytől

A szabadtűzi lovag címmel is büszkélkedő szakember mindezek mellett kifejti véleményét arról is, hogy meglátása szerint melyik húshoz milyen köret illik, hogyan érdemes tálalni vagy épp melegen tartani a grillen készült finomságainkat (feltéve ha nem fogynak el idő előtt), de tippeket ad ahhoz is, hogy milyen italt érdemes kínálnunk a vendégeknek az elfogyasztott falatokhoz.

Gyakorlott hobbiszakácsoknak és grillezésben kevésbé gyakorlottaknak is érdemes meghallgatni a beszélgetést, tartsanak tehát velünk!

Oláh Gergellyel korábban a megyében előforduló, gasztronómiai témájú rendezvények kapcsán beszélgettünk:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában