2024.06.29. 15:13
Gyorstalpalós grillkalandok, avagy íme a palóc séf gasztrotippjei (podcast)
Ki ne szeretne nyáron a szabadban sütögetni családi vagy baráti körben néhány finom falatot?! Az év ezen időszakának egyik talán elmaradhatatlan gasztroélményéről, a szabadtéri grillezésről beszélgettünk Oláh Gergellyel.
Oláh Gergely palóc séftől ezúttal a grillen sütött ételekhez kaptunk néhány hasznos tippet
Forrás: Hír FM Salgótarján
Fotó: Angyal Eszter
Milyen eszközökre van szükségünk, ha a szabadban szeretnénk elkészíteni a kedvenc grillezett ételünket? Milyen előkészületeket igényel ez a művelet, vagy épp milyen techológiai folyamatok azok, amik ilyen esetben elmaradhatatlanok? Mindezekre mind-mind választ kapunk legújabb podcastünkben a salgótarjáni szakácsmestertől, palóc séftől, Oláh Gergelytől.
A szabadtűzi lovag címmel is büszkélkedő szakember mindezek mellett kifejti véleményét arról is, hogy meglátása szerint melyik húshoz milyen köret illik, hogyan érdemes tálalni vagy épp melegen tartani a grillen készült finomságainkat (feltéve ha nem fogynak el idő előtt), de tippeket ad ahhoz is, hogy milyen italt érdemes kínálnunk a vendégeknek az elfogyasztott falatokhoz.
Gyakorlott hobbiszakácsoknak és grillezésben kevésbé gyakorlottaknak is érdemes meghallgatni a beszélgetést, tartsanak tehát velünk!
Oláh Gergellyel korábban a megyében előforduló, gasztronómiai témájú rendezvények kapcsán beszélgettünk:
Nool.hu podcast
- Ezer szállal kötődik Salgótarjánhoz a REMEK új ügyvezető igazgatója (podcast)
- Jól ismert mesehősök keltek életre Salgótarjánban (podcast)
- Vonatok ejtették rabul a magyarnándori fotós szívét (videó, fotók, podcast)
- Meghökkentő balesetek és tolvajok árnyékolták be a hetet Nógrádban (podcast)
- Képpé váltak a gondolatok a hobbifotós salgótarjáni kiállításán (podcast)