2024.06.29. 15:13
Gyorstalpalós grillkalandok, avagy íme a palóc séf gasztrotippjei (podcast)
Ki ne szeretne nyáron a szabadban sütögetni családi vagy baráti körben néhány finom falatot?! Az év ezen időszakának egyik talán elmaradhatatlan gasztroélményéről, a szabadtéri grillezésről beszélgettünk Oláh Gergellyel.
Oláh Gergely palóc séftől ezúttal a grillen sütött ételekhez kaptunk néhány hasznos tippet
Forrás: Hír FM Salgótarján
Fotó: Angyal Eszter
Milyen eszközökre van szükségünk, ha a szabadban szeretnénk elkészíteni a kedvenc grillezett ételünket? Milyen előkészületeket igényel ez a művelet, vagy épp milyen techológiai folyamatok azok, amik ilyen esetben elmaradhatatlanok? Mindezekre mind-mind választ kapunk legújabb podcastünkben a salgótarjáni szakácsmestertől, palóc séftől, Oláh Gergelytől.
A szabadtűzi lovag címmel is büszkélkedő szakember mindezek mellett kifejti véleményét arról is, hogy meglátása szerint melyik húshoz milyen köret illik, hogyan érdemes tálalni vagy épp melegen tartani a grillen készült finomságainkat (feltéve ha nem fogynak el idő előtt), de tippeket ad ahhoz is, hogy milyen italt érdemes kínálnunk a vendégeknek az elfogyasztott falatokhoz.
Gyakorlott hobbiszakácsoknak és grillezésben kevésbé gyakorlottaknak is érdemes meghallgatni a beszélgetést, tartsanak tehát velünk!
Oláh Gergellyel korábban a megyében előforduló, gasztronómiai témájú rendezvények kapcsán beszélgettünk:
Nool.hu podcast
- Sporteredményeikkel messzire viszik Salgótarján jó hírét (podcast)
- Tinik a konditeremben: a salgótarjáni edzőt kérdeztük, hogy jó vagy sem (podcast)
- Utazás előtt készüljünk fel minden eshetőségre, ebben szakember is segít (podcast)
- Elismeréseket adták át a salgótarjáni Semmelweis-napon (podcast)
- Az ország első és máig egyetlen női rendőrfőkapitánya Nógrádban dolgozik (podcast)