Tánc

2024.06.25. 19:00

Eredményesen szerepeltek a Vitalitás táncosai a budapesti világbajnokságon

A Vitalitás Sport Egyesület táncosai a WDA World Championships 2024 versenyén vettek részt a napokban Budapesten. Eredményesen gazdagították a balassagyarmati egyesület dicsőséglistáját – tájékoztatott Sebjánné Rabóczki Terézia szakosztályvezető a portálunkhoz eljuttatott közleményben.

Lászlók Judit

„A kvalifikációs versenyek alapján kialakult egy országos ranglista, ennek 1-5. helyezettje szerzett jogot az indulásra az egyes kategóriákban”

 – ismertette a szakosztályvezető. Hozzátette, hogy a megmérettetésre tizenhét versenyszámuk került be, amelyből tizenötöt neveztek.

eredményesen szerepeltek
Eredményesen szerepeltek a Vitalitás táncosai a világbajnokságon. A csapat tagjai a helyszínen
Fotó: Beküldött fotó

„Mindig van feljebb, mindig lehet kicsit jobban teljesíteni, a következő versenyévadban is hasonló, vagy még szebb eredményekért küzd a csapat! Sebján Rozinak sokadszor is hálásak vagyunk a fantasztikus koreográfiákért és a profi felkészítésért!”

– emelte ki Sebjánné Rabóczki Terézia.

Arany- és bronzérmet is szereztek a tánc világbajnokságon 

A közleményben az eredményekről is beszámoltak. E szerint a világbajnokságon dance show kategóriában második helyen végzett Sárdi Boglárka és Borda Zoé is. A Fortélyos boszorkák pedig a harmadik, míg Táborszki Hanna az ötödik helyet szerezte meg. Modern,- kortárs kategóriában Borda Zoé megszerezte a világbajnoki aranyérmet, akárcsak a Borbás Lili és Nagyová Vanesa párosa. Emellett ugyanebben a kategóriában egyéniben Nagyová Vanesa második, Hornicsek Vivien pedig harmadik lett. A duó kategóriában Ádám Sára és Kovács Bogi, valamint Sárdi Boglárka és Reznicsek Luca bronzérmet szerzett. 

Továbbá egyéniben Sárdi Boglárka és Reznicsek Luca, valamint Bartos Evelin és Kovács Eszter párosa is a negyedik helyen végzett. A zsűri értékelés alapján az UpTo The Beat formáció az ötödik, míg a Dél-Amerikai látomás produkció a hatodik helyet érdemelte ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában