Gyerekprogramok

2024.05.30. 10:10

Gyereknap során telik meg programokkal a település szíve Nemtiben

Gyermeknap alkalmából ünneplik a település legkisebb lakosait Nemtiben szombaton.

Veres Edina

A Nemti Civilház – Könyvtár és Közösségi hely nevű Facebook-oldal tájékoztatása szerint június 1-jén, szombaton 9 és 13 óra között gyereknapi sokadalom kerekedik a település szabadtéri színpadánál. Mint írták: a programok között szerepel majd zenés torna, kézműves foglalkozások sora, biliárdfoci, illetve a kicsik egy kalandjáték során kereshetik majd Thor kalapácsát és lelhetnek rá a kincsre.

A rendezvényen résztvevő gyerekek számára 11 órakor a szervezők palacsintával is kedveskednek. Az esemény helyszínén a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, a Cserepes Vadásztársaság, az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Nemti Polgárőr Egyesület és a Picurka Gyerekház tevékenységébe is betekintést nyerhetnek az érdeklődők. A szervezők a bejegyzésben arra is felhívták a figyelmet, hogy szombaton 8 óra 30 perc és 13 óra között lezárják az Óvoda utca felvezető szakaszát, ami helyett a közlekedők a Táncsics utat vehetik majd igénybe.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában