Figyelmeztetés

2024.05.31. 12:12

Forgalmirend-változást vezetnek be Bátonyterenyén két hétvégi program miatt

A hétvégi gyermeknap és Nyárindító Fesztivál miatt forgalmirend-változásra kell számítani Bátonyterenyén, a nagybátonyi városrész szívében.

Veres Edina

A Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. Facebook-oldalán megjelent bejegyzés vastag, piros betűvel hirdeti: Figyelem, útlezárás!

A bejegyzésben arra kérik az autósokat, hogy május 31., péntek 15 óra és június 2., vasárnap 8 óra között ne parkoljanak az Ózdi út és a Városháza út kereszteződésétől a Városháza parkoló bejáratáig. A fent leírt útszakasz a helyi posta és a Rossmann drogéria előtt található.

A forgalmirend-változást a városban a péntek 16 órától zajló gyermeknap, illetve a szombat délután elrajtoló Nyárindító Fesztivál indokolja. Ez utóbbi sztárfellépőjének kilétét a szervezők már április elején felfedték. Mint azt akkor portálunknak Maruzs-Molnár Ágnes, a Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője elárulta: a közönség június 1-jén a bátonyterenyei Városháza téren reményeik szerint egy igazi rockos bulin tombolhat majd, ahol 20 órától a Hooligans zenekar tagjai robbantják fel a hangulatbombát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában