Program

2023.12.15. 18:08

Újra megnyílik Karancsságon a szeretet utcája

A covid óta első alkalommal nyitják meg a szeretet utcát Karancsságon. A járvány előtti években már több alkalommal is megszervezte a karácsonyváró rendezvényt a helyi Bárka Karitász Csoport, idén december 16-án, szombaton tartják azt meg.

Gulyás Edina

Meggyújtják a harmadik adventi gyertyát is

Forrás: Nool.hu

Fotó: Pexels

– A faluközpontban 15 órakor lesz az adventi gyertyagyújtás, ezt követően 15.40 órától szentségimádási félórát tartunk a kápolnában. A Missziós háznál 16 órakor kezdődik a rendezvény, amelyen Kapás Attila atya és jómagam köszöntjük a megjelenteket – fogalmazott Oláh Borbála, a helyi karitász csoport vezetője. – Mihály Gusztáv Ipolyvecéről érkezik hozzánk, az ő tanúságtételét követően a helyi gyerekek adnak műsort. 

Mint mondta, fiatalokat vetélkedők, találós kérdések és zsákbamacska is várja, mindenki kap ajándékot is. A helyiekkel ünnepel Kovács Gábor, a Váci Egyházmegyei Karitász igazgatója is. A megjelenteket egy tál gulyással, teával és túrós lepénnyel vendégelik meg. A délutánt favágóverseny is színesíti majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában