Művészeti album

2023.07.09. 15:20

Orbán Viktortól kapott köszönőlevelet a kisterenyei idősek otthonában élő szépkorú

Orbán Viktor miniszterelnök köszönőlevelét és egy virágcsokrot vehetett át Nagy-Majdon József polgármestertől a kisterenyei Ezüstfenyő Idősek Otthonában lakó Strakovitsné Gruber Ágota. A szépkorú számára egy különleges okból kifolyólag fejezte ki köszönetét a kormányfő.

Veres Edina

Orbán Viktor köszönőlevelét és egy virágcsokrot vehetett át a polgármestertől Strakovitsné Gruber Ágota

Forrás: Facebook

Megtisztelő feladatot teljesíthetett a napokban Nagy-Majdon József, Bátonyterenye polgármestere. A városvezető a nem mindennapi teendőjéről a közösségi oldalán számolt be.

– A kisterenyei Ezüstfenyő Idősek Otthonában Strakovitsné Gruber Ágota részére adhattam át a miniszterelnök köszönő levelét egy virágcsokor kíséretében – írta Nagy-Majdon József a bejegyzésében, amely mellett megosztott egy fényképet, illetve magát az irományt is.

Az Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével és pecsétjével ellátott dokumentum szerint, a kormányfő a bátonyterenyei idősek otthonában élő szépkorú unokaöccse, Joó György Antal közvetítésével kapta meg a Strakovitsné Gruber Ágota által közel két évtizeddel ezelőtt összeállított művészeti albumot. A kötet lapjai az asszony testvérének, Gruber Bélának életét és alkotásait mutatják be. A köszönőlevél szerint az album kiemelt helyet kap majd a miniszterelnök családjának könyvgyűjteményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában