Módszer

2 órája

Majdnem megölte kislányát egy tolvaj a nógrádi hipermarketben

11 éves lánya szájába rejtve próbált kilopni az üzletből egy aranyszínű bizsuláncot egy áruházi tolvaj Nógrádban. A 34 éves nő az egyik ismert hipermarket önkiszolgáló pénztáránál próbálkozott az életveszélyes módszerrel.

Lászlók Judit

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság döbbenetes áruházi lopásról számolt be kedden: egy 34 éves drégelypalánki nő három gyermekével ment lopni egy balassagyarmati hipermarketbe. A rendőrség szerint az áruházi lopáson ért nő a gyermeke életét is veszélybe sodorta. Az áruház biztonsági szolgálata október 7-én, hétfőn értesítette a rendőrséget az esetről.

áruház, tolvaj, lopás, hipermarket
Egyre gyakrabban buknak le áruházi tolvajok, a mostani módszer azonban mindenkit sokkolt. Képünk illusztráció.
Forrás: Shutterstock

Az áruház önkiszolgáló pénztáránál próbálkozott

„A kamerák felvétele alapján az anyuka és gyermekei az önkiszolgáló kasszánál a fizetéskor nem egyenlítették ki egy melegítő nadrág és egy aranyszínű bizsu nyaklánc árát”közölte a rendőrség. A részletekkel kapcsolatban megosztották, hogy az áruház biztonsági szobájában a személyzet döbbenten szembesült azzal, hogy a nő a 11 éves lánya szájába rejtve próbálta kilopni az üzletből a láncot, ami fertőzésveszélyes és lenyelése esetén gyermeke egészségét, sőt, rosszabb esetben akár az életét is veszélyeztethette volna.

Az áruházi lopáson ért nő ellen a helyszínre riasztott rendőrök szabálysértési eljárást kezdeményeztek, és vizsgálják a kiskorú veszélyeztetése bűncselekmény esetleges megvalósulását is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában