Bűncselekmény

2024.09.13. 13:37

Keresi a rendőrség a tolvajt, aki feldúlta a nagyoroszi boltot (videó)

Mint arról korábban beszámoltunk: szerdán a nagyoroszi üzlet munkatársai reggel azzal szembesültek, hogy a bolt oldalsó ajtaját betörték és a belső teret teljesen feldúlták. Szemtanúkat keres a rendőrség.

Nool.hu

Egy neve elhallgatását kérő helyi lakos portálunknak korábban elmondta: – Úgy értesültünk, hogy egy álarcos törte be az ajtót éjszaka, majd a kasszát is feltörte, amiben csak aprópénz volt, így nem tudott nagy összeggel távozni. Nemcsak a kasszát rongálta meg, hanem az üzletet is feldúlta.

tolvaj
Felvétel készült a tolvajról, keresi a rendőrség
Forrás: Police.hu

Kamerafelvétel készült a betörőről

Az ügyet érintően érdeklődtünk a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál is, akik most közöltek fejleményeket az ügyről. Buda Gábor rendőrségi szóvivő elmondta: a Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja miatt. – Az ezidáig ismeretlen elkövető 2024. szeptember 10-én éjszaka egy Nagyorosziban lévő élelmiszerboltba tört be. Az elkövetőről kamerafelvétel készült – tette hozzá.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Kérik, hogy ebben az esetben tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107 zöldszámon, a 112-es központi segélyhívón vagy a 35/350-144-es telefonszámon.

Szemtanúk jelentkezését várják

Eközben a település önkormányzata is felhívást tett közzé, amelyben a névtelenség megőrzése mellett szintén szemtanú jelentkezését várják. 

"Bizonyára mindenki értesült arról, hogy szeptember 10-én este betörtek a helyi üzletbe. Mindannyiunk közös érdeke, hogy az elkövetőt minél hamarabb elfogjuk. Keresem azt a személyt, aki 10-én este 20 óra 30 perc körüli időben a lakótelep irányából sétált a Coop irányába a kiskutyájával  – olvasható a település önkormányzatának weboldalán.

Íme a rendőrségi felvétel:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában