Bűncselekmény

2024.09.11. 12:32

Helyszíneltek a zsaruk, betörtek a nógrádi falu boltjába

Nagyoroszi központjában nagy erőkkel nyomoztak a rendőrök szerda délelőtt. Információink szerint a falu központjában található üzletbe betörtek az éjjel, de a lopás nem hozta meg a várt zsákmányt.

Nool.hu

A helyiek elmondása alapján az üzlet munkatársai reggel szembesültek azzal, hogy a bolt oldalsó ajtaját betörték és a belső teret teljesen feldúlták. A nagyorosziak megdöbbenve értesültek a történtekről, hiszen az üzlet a falu központjában található, ahol a mindennapi vásárlásaikat intézik és a főút mentén közkedvelt megállóhely a településen áthaladók számára is.

betörő
A betörő feldúlta az üzletet, helyszíneltek a zsaruk
Forrás: Beküldött

– Úgy értesültünk, hogy egy álarcos törte be az ajtót éjszaka, majd a kasszát is feltörte, amiben csak aprópénz volt, így nem tudott nagy összeggel távozni. Nemcsak a kasszát rongálta meg, hanem az üzletet is feldúlta – mondta el portálunknak egy neve elhallgatását kérő helyi lakos.

Mint megtudtuk, kamerarendszer is működik az üzlet területén, ami nyomra vezethet.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel vizsgálja az esetet a helyszínen. Hivatalos információkkal kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint reagálnak, közöljük azt.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában