Szexuális tevékenység

2024.06.14. 09:20

Prostituáltként futtatta párját is az érsekvadkerti férfi

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett miatt folytat eljárást egy 33 éves férfi ellen, aki nemcsak élettársát, hanem más nőket is közvetített szexuális szolgáltatások céljából.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az érsekvadkerti lakos anyagi haszonszerzés céljából két éve regisztrálta élettársát egy társkereső oldalra, és szexuális tevékenységre ajánlotta fel. A nő mellett más prostituáltaknak is szervezett találkozókat a kuncsaftokkal. 

prostituált, rendőrség, elfogás
A nógrádi rendőrök elfogták az érsekvadkerti férfit, aki párját is prostituáltként futtatta
Forrás: Police.hu

"A vármegye határát átlépve a tiltott tevékenységet még Vácott is folytatta, ahol a szolgálatatásokat igénybe vevők olykor bódító hatású anyaggal fizettek, illetve az ő és a nők szállításában segédkező embereknek fizetségként a prostituáltak szolgálatait ajánlotta fel. A férfi a bűnös tevékenységből befolyt összegekből biztosította a megélhetését." – írták.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai véget vetettek a nők további kihasználásának. A férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, beismerte tettét. Kezdeményezték az érsekvadkerti lakos letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában