Tragédia

2024.06.07. 09:39

Meghalt a Dejtár és Ipolyvece között fának csapódott autó fiatal sofőrje

Tragédiával végződött a tegnap este, Ipolyvece és Dejtár közötti közlekedési baleset. A fának csapódott autó fiatal sofőrje a helyszínen meghalt.

Veres Edina

Ahogy a közlekedési balesetről portálunk beszámolt, tegnap, az esti órákban a két település között lesodródott az úttestről és egy fának csapódott egy személyautó.

Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője akkor arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balassagyarmati hivatásos tűzoltók félpályás útzár mellett végezték a műszaki mentést, a helyszínre a mentőket is riasztották. Juhász László portálunk érdeklődésére péntek reggel megerősítette, hogy a járműben egy személy utazott, akit a roncsból a kollégái feszítővágó segítségével szabadítottak ki, majd átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

A fiatal sofőr életéért folytatott küzdelem azonban nem járt sikerrel. Az esettel kapcsolatban a Nool.hu megkereste az Országos Mentőszolgálatot (OMSZ) is. Udvardi-Lakos Luca, az OMSZ kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta a Nool.hu-t, hogy a helyszínre riasztott mentőegység sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére sem tudta megmenteni egy 20 év körüli férfi életét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában