Internetes csaló

2018.12.18. 10:09

Átverte gyanútlan vásárlóit B.J. Bálint

Többrendbeli csalás miatt fejezték be az eljárást a rétsági nyomozók a 43 éves veszprémi férfival szemben.

Forrás: Shutterstock

A Rétsági Rendőrkapitányság háromrendbeli csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. J. Bálint 43 éves veszprémi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi január 19. és március 31. között három internetes hirdetésre jelentkezett, miszerint a hirdetésben keresett televíziókészülék, valamint gépjárműalkatrészek rendelkezésére állnak. A sértettek a gyanúsítottal történő telefonos egyeztetést követően átutalták a megadott bankszámlaszámra a vételárat, azonban a televíziókészüléket, valamint a gépjárműalkatrészeket nem kapták meg. A 43 éves férfi a sértetteket tévedésbe ejtette, mivel az ígért tárgyakkal nem rendelkezett, továbbá a vásárlást követően azok vételárát sem fizette vissza.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában