Előrejelzés

3 órája

A mai menü: csípős reggel, hideg délelőtt, borongós délután

Bőséges csapadékkal érkezik az újabb ciklon, hét megyére kiadták a figyelmeztetést. Úgy tűnik, mi még megússzuk a bőségesebb égi áldást, de azért legyen kéznél ma is az esernyő.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma erősen felhős, borult idő várható. Eleinte inkább délen és keleten, majd délutántól újra sokfelé várható eső, zápor. 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Az északnyugati szél megerősödik.

Időjárás Nógrádban
A nagyobb esőfelhők ugyan elkerülik ma megyénket, de azért nem árt, ha az esernyő ma is kéznél lesz
Forrás: met.hu

Kettős fronthatás terheli szervezetünket. A hidegfrontra érzékenyekre gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. A megfigyelések szerint a hidegfrontra érzékenyeknél a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő fejfájás alakulhat ki, valamint a stroke kialakulásának kockázata is fokozottabb lehet. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, fáradtságérzet, álmatlanság, csökkenhet a teljesítőképességük.

Pénteken is marad a borongós idő, sokfelé számíthatunk kiadós esőzésre. Délutántól aztán dél felől szűnni kezd a csapadék. A csúcsérték 14 fok körül alakul. Az északnyugati szél továbbra is élénk marad.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!