Időjárás

2024.06.26. 07:55

Ma tényleg elszabadulhat a pokol, durva felhőszakadás van kilátásban

Ma már nem ússzuk meg szárazok. Heves, intenzív zivatarok, jégeső és viharos széllökések miatt országos figyelmeztetés lépett hajnalban érvénybe.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma a hajnali zivatarok elvonulása után sok napsütés várható gomolyfelhőkkel. Délután aztán dél felől egyre többfelé alakul ki újabb zivatar, zápor. Felhőszakadások és jégesők is lehetnek. A DK-i szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz. 32 fok körüli kánikula ígérkezik.

Időjárás Nógrádban
Ma nem lesz hozzánk kegyes az időjárás, egész országra szóló figyelmeztetés van érvényben a közeledő viharok miatt
Forrás: met.hu

A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet.

Csütörtökön továbbra is sok gomolyfelhő lesz felettünk, és szórványosan ismét előfordulnak záporok, zivatarok. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!