Meglepő

3 órája

Jákob Zoli Salgótarjánból a londoni luxusba repült

Hétvégén még Salgótarjánban jótékonykodott, hétfőn este pedig már London belvárosából jelentkezett be a népszerű milliárdos üzletember, akinek már védjegyévé vált tűzpiros Ferrarija. Jákob Zoli nógrádi látogatását elképesztő figyelem kísérte.

Sipos Nina Vivien

Vasárnap számoltunk be arról, hogy Nógrádban, egészen pontosan Salgótarjánban járt Jákob Zoli. A milliárdos üzletember a közösségi oldalán jelentkezett be a vármegyeszékhelyről, megható videójában pedig az adakozás és az egymásra való odafigyelés fontosságát hangsúlyozta, miközben egy rászoruló családnak vitt adományt.

Jákob Zoli nógrádi látogatását elképesztő figyelem kísérte
Jákob Zoli nógrádi látogatását elképesztő figyelem kísérte
Forrás: BorsOnline

Jákob Zoli megmozgatta a nógrádiakat

Jákob Zoli látogatásának hírére valósággal felrobbant portálunk Facebook-oldala: igazi kommentcunami indult el, százszámra érkeztek a lájkok.

„Ő legalább jótékonykodik! Ami a többiről nem mondható el... (…) Elismerésem, hogy Salgótarjánban is jótékonykodott! (…) Dicsőség Istennek, hogy vannak meg ilyen emberek! Mert szeretet van benne, és ez Isten munkája. (…) A legemberibb gazdag ember! (…) Több ilyen jó ember kellene! Köszönet neki! (…) Szívből gratulálok! Nemes cselekedet” – osztották meg pozitív gondolataikat a kommentelők.

Persze – ahogyan az lenni szokott – voltak negatív hangok is: „Engem az érdekel, hogy melyik úton tud bejönni egy Ferrari a városba? (…) Miért kell sztároskodni? Ha megteheti, hogy segít, ne médiajelenség Jákob Zoliként segítsen! Ne a médiamegfelelés érdekében tegye!”

Másnap már egy londoni luxushotelből posztolt

Ilyen a jótékony milliárdosok élete: vasárnap még Salgótarjánból posztolt (a salgótarjáni videó itt látható), hétfőn este pedig már a szigetországi luxusból jelentkezett be Jákob Zoli. „Irány a londoni szépségkiállítás, ahol a körmök után már a hajak is fókuszba kerülnek” – vezette fel videóját az üzletember, és azt is megmutatta, milyen kilátás nyílik a szobája ablakából, illetve hogy mit fogyasztott egy „hamisítatlan” angol pubban.

@jakob.zoli

Irány London🇬🇧✈️

♬ eredeti hang - Jákob Zoli

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!