Bulvár

2 órája

Győzike egy herceggel hódtja meg Bea asszony szívét

Antoine de Saint-Exupéry sorait idézte Győzike az Instagramon. Az idézet kétséget kizárva Bea asszonyhoz szól.

Gáspár Győző, az országszerte ismert showman, nem csak a színpadon képes meglepni a rajongóit, hnem a magánéletben is. Legutóbb romantikus gesztussal hódította meg ismét szerelmét Bea asszonyt. Antoine de Saint-Exupéry világhírű könyvéből, A kis hercegből idézett neki. Győzike szívetmelengető módon választotta ki a regény legjellegzetesebb sorait: 

Őrültség gyűlölni az összes rózsát csak azért, mert egy tövis megszúrt, lemondani az összes álomról, csak mert egy nem vált valóra, feladni az összes próbálkozást, csak mert egy kudarcba fulladt. Ostobaság elítélni az összes barátodat, csak mert egy elárult, nem hinni többé a szerelemben, csak mert valaki hűtlen volt hozzád, vagy nem szeretett viszont, elhajítani minden esélyedet a boldogságra, csak mert valami rosszul alakult. Mindig lesz egy új lehetőség, egy másik barát, egy új szerelem, egy új erő. Minden vég után mindig jön egy új kezdet. És most elárulom a titkomat, egy nagyon egyszerű titkot:


Csak a szívével lát az ember igazán; ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.

A megható soroknak Bea asszony is biztosan örült és a rajongók is rengeteg szívecskét küldtek kommentben. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!