Bulvár

2 órája

"Ritka ízléstelen minták" – Gáspár Laci és az X-factor lett az új körömdivat

Gáspár Laci Instagram-történetben közzé tette, hogy az arca innentől kezdve a köröm divat részét képezi. Gáspár Laci extrém köröm minta lett.

Gáspár Laci és az X-factor neve már szinte összeforrt. A népszerű énekes már sokadik éve a tehetségkutató műsor oszlopos zsűritagja. Sokan cserélődtek mellette a zsűri székekben, de Gáspár Laci még mindig szakmai tudásával és vicces megjegyzéseivel szórakoztatja az X-factor nézőit. Instagram-történetben megosztotta, hogy egy budapesti extrém körmöket építő művész az arcát és az X-factor logóját festette műkörmökre.

Gáspár Laci extrém köröm minta lett
Gáspár Laci extrém műköröm minta lett
Fotó: Tiktok / Forrás: Tiktok

"Milyen csodás ez a nap" felirat szerepel a hüvelyk ujj körmén. Gáspár Laci és az X-fator logó mellett még feltűnik egy Lamborghini köröm és egy Gucci logós műköröm is. 

Ritka ízléstelen minták, de gyönyörű kivitelezés.👌🏼

– írta egy kommentelő a videó alatt.

uristen ezt amugy meg lehet venni? xd

– kérdezte egy másik kommentelő.

Ki legyen a kövi körmön?👀

– tette fel a kérdést az alkotó. A válaszok sem maradtak el: Orbán Viktor, Marics Peti, Eminem, Azahriah, Jákob Zoli, Lakatos Brendon. Elég marész ötletek kerültek elő a komment szekcióban. Vajon a művész megvalósítja valamelyiket?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!