Bulvár

2024.09.14. 19:42

Zsolti gazda komoly elhatározásra jutott

A Farm VIP házigazdája az Újratervezés műsorban tűnt fel váratlanul, ahol a TV2 csapatával együtt egy nehéz sorsú családon segített. A nógrádi celebet annyira megérintette a találkozás, hogy komoly döntést hozott.

Nool.hu

Gáspár Zsoltit a legtöbben a TV2 képernyőjén láthatják, hiszen évről évre vendégül látja a Farm VIP szereplőit birtokán. Most azonban a TV2 Klub Újratervezés című műsorába ugrott be segíteni, és Csutival közösen meglepte a tragikus sorsú Hajdú családot.

Zsolti gazda mindig segít a rászorulókon
Zsolti gazda mindig segít a rászorulókon
Forrás: Bors

Zsolti számára nem ismeretlenek a szegény családok problémái. Hosszú évek óta édesapjával az országot járják, hogy nehéz sorsú gyerekeken segíthessenek adományaikkal. Ebbe a műsorba se érkezett üres kézzel a műsorvezető, Zsolti hasznos ajándékokkal is készült a három gyereknek és édesapjuknak, amivel kicsit megkönnyítheti számukra a szűkös kereteikhez mérten különösen drága iskolakezdést. Mindezeken túl annyira megindította Hajdúék sorsa, hogy egy fontos döntést is meghozott a jövőt illetően.

A családot nagyon megszerettem. Az édesapának pedig csak gratulálni tudok, hogy egy ilyen tragédia után, így össze tudja rakni a családot és mindet megtesz a két lányáért meg a kisfiáért. Annyira közel kerültek, hozzám, hogy mindenképpen vissza szeretnék menni hozzájuk karácsonyra, néhány ajándékkal. Az új tornafelszerelésnek és iskolatáskának is nagyon örültek, én pedig nagyon hálás vagyok a TV2-nek, hogy ebben részt vehettem, szerintem ez egy csodálatos kezdeményezés és ha hívnának a következő évadra, akkor nagyon szívesen részt vennék benne

 – árulta még el a Borsnak a farmer.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában