Bulvár

2024.08.28. 14:10

Gáspár Zsolti adakozásból jeles: milliókkal segít a gyermekeknek

Gáspár Zsolti nem kevés pénzt adományoz gyermekek számára.

A TV2 sztárja és édesapja idén is nyakukba vették az országot, hogy még szeptember előtt minden rászoruló gyermekes családhoz eljusson a több ezer iskolatáska. Gáspár Zsoltit és Idősebb Gáspár Győzőt mindenhol hálás gyereksereg fogadta. – írja a Ripost.

A gyerekek és a szüleik is boldogan fogadták az iskolakezdési támogatást (Fotó: Gáspár Zsolti)
A gyerekek és a szüleik is boldogan fogadták az iskolakezdési támogatást (Fotó: Gáspár Zsolti)

Gáspár Zsolti szíve a helyén van és örömmel segít annak, akinek kevesebb jutott. Ő maga sem luxus környezetben nőtt fel és nem egyszer forult elő, hogy táska helyett szatyorban hordta az iskolába a felszereléseit. Most az alapítványával közösen járják az utakat és a rászoruló családoknak 2500 iskolatáskát osztanak szét.

Nem győzőm elégszer elmondani, hogy az, amit az alapítványunk csinál évek óta, az édesapám, idősebb Gáspár Győző megvalósult álma. Ma is a fülemben cseng, amit apu mondott nekem és Győzőnek szinte minden szeptemberben, amikor szinte csak nekünk nem került új iskolatáska a hátunkra, de még régi sem.

– nyilatkozta Zsolti. 

Könnyes szemmel indított minket útnak egy szál szatyorral és azt mondta, hogy egy szép napon jómódban fogunk élni, és nem csak a ti gyerekeiteknek, de minden szegény gyereknek veszünk majd új táskákat.

– folytatta a TV2 sztárja.

A szegényebb családok számára két nehéz időszak is van az év második felében, és mi ezekben az időszakokban rendre el is indulunk, hogy könnyítsünk a terhükön. Az iskolakezdés hatalmas anyagi terhet ró a nehéz sorsú emberekre, főleg az olyan családok esetében, ahol több iskoláskorú lurkó is van. Gondoljunk csak bele, hogy mennyibe kerül egy iskolatáska. Csak ez a tétel több tízezer forintot is felemészthet. Ezért most kétezer-ötszáz jó minőségű táskával indultunk útnak, és mindenfelé könnyekig hatódott szülőkkel és boldogan mosolygó gyerekekkel találkoztunk. Nekünk ez több, mint elég fizetség a sok munkáért

– tette hozzá Zsolti gazda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!