Szexi

2024.09.05. 16:42

Radics Gigi jól érzi magát mostani bőrében

Radics Gigi és Mikus Áron kapcsolata nem sokkal a közös gyermekük, Bella születése után zátonyra is futott. A nógrádi énekesnő azóta egyedülálló anyaként éli életét és kizárólag a kislányára, illetve a karrierjére koncentrál. Gigi úgy érzi, most egy új kapcsolat inkább teher lenne számára.

Nool.hu

A szakítás óta egy igazi érzelmi hullámvasúton ment keresztül, és bár korábban azt mondta, nyitott az új szerelemre, és türelmesen várja, hogy betoppanjon az életébe, akinek jönnie kell, egyelőre csak tehernek érezné, ha egy férfi is csatlakozna hozzájuk – mondta a Blikknek Gigi.

Radics Gigi
Radics Gigi
Forrás: Instagram / Radics Gigi

 Túl sok dolgot nem csinálok a zenén meg a gyereken kívül, erre jöttem rá. Minden napunk általában úgy telik, ha nincsen dolgom a fellépések mellett, hogy elindulunk Bellával anyuékhoz, ott elvagyunk egész nap, hazajövünk estefelé, egy picit játszunk, mesézünk, aztán alszunk. Nyugger életem van...

 – mesélte Radics Gigi arról, milyen egyedülálló anyaként az élete.

Egyébként most így jól vagyok, nem is vágyom többre. Szokták kérdezni mostanában tőlem, vágyom-e kapcsolatra meg ilyenek, de igazából most nem is férne bele úgy az életembe, hogy jóleső legyen

 – magyarázta az édesanya, aki jelenleg kettesben szeretne maradni a kislányával.

Gigi bevallása szerint, akkor érezte, hogy nővé érett, amikor négy évvel ezelőtt életet adott a gyermekének. Eleinte még úgy gondolta, hogy hátráltatja majd őt a karrierjében az új élethelyzet, de ez mégsem történt meg, sőt, az énekesnő úgy érzi, ugyanúgy él most, mint a kislánya születése előtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában