Helyi bulvár, celeb

2024.09.09. 15:30

Őrjöng Gáspár Győző

Gáspár Győző újra kiakadt.

Gáspár Evelin egy ideje szingli és ami a legutóbbi kapcsolatát illeti, hatalmas csalódás érte. Édesapja, Kiss Ramóna Titkok Ramónával című sorozatban kitálalt a szakításáról is.

Gáspár Győző ideges
Gáspár Győző Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett
Forrás: TV2

Gáspár Győző igen dühösnek tűnt:

– Két komoly vőjelöltem volt és eltűntek, elmentek. Én mindkettőt nagyon szerettem, én elengedtem őket, de az egyikkel még el kell beszélgetnem.

Úgy tűnt, a srác biztosan nem fogja megúszni a fejmosást. Az egykori udvarló nevét nem mondta ki, de gondolhatjuk, hogy Evelin legutóbbi párjáról van szó, akivel megjelentek a nagy nyilvánosság előtt is.

– Ha elkapom, legyen az Budapest, kórház vagy étterem, és ha azt valaki lekamerázza, na, akkor majd mondhatják rólam, hogy botrányhős vagyok! Amit ő a lányommal tett, azt majd szépen úriember módon visszaadom neki! Nem sikerült még elkapnom, de meg fogom neki mondani, hogy figyelj, te egy 28 éves lányt aláztál meg egy 15 és fél éves lányért. Utóbbi miatt hagyta ott Gáspár Győző lányát és családját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában