Vita

2024.08.19. 14:00

Gáspár Zsolti üzent Győzőnek, folytatódik a testvérháború

Gáspár Zsolti is megszólalt, miután Győző a nyilvánosság előtt mondta el véleményét az édesapjuk új párjáról.

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Győzike a Tények Pluszban súlyos családi titkokról rántotta le a leplet

Gáspár Zsolti és Győző között gyakran mérgesedik el a kapcsolat
Gáspár Zsolti és Győző között gyakran mérgesedik el a kapcsolat
Forrás: Tv2

Győző ellenzi édesapja új kapcsolatát

Kilenc év után, hogy is fogalmazzak? Csúnyán vagy szépen? Megnősült, szerelmes lett. Dicsekedik a faluban, hogy neki barátnője van. Hát szégyellje magát! Az én anyámból csak egy volt. Az én anyámnak az emlékét végig kellett volna tisztelni, hetvenegy évesen. Nem az, hogy wellnesshotelekben mutogatom, hogy nekem barátnőm van...

– fakadt ki a showman édesapja, a 70 éves idősebb Gáspár Győző új kapcsolata miatt. 

Győzike öccse, Gáspár Zsolti teljesen más véleményen van

A Farm VIP műsorvezetője a Borsnak elárulta, hogy másként látja az új románcot.

Édesapánk igenis egy hagyománytisztelő ember, aki egy életen át, rajongva szerette az édesanyánkat, akit sajnos kilenc éve elvesztettünk. Soha nem fogja őt elfelejteni, és soha, senki nem helyettesítheti őt a szívében. Ezt Győző is pontosan tudja. Nem is értem, mi ez a görcsös ragaszkodása a hagyományokhoz, hiszen számos roma törvényt tudnánk találni, amit sem ő, sem én, de talán egyetlen roma sem tart manapság. Az idő halad, a világ változik, és nekünk, romáknak sem szabad ezekkel szembe menni. Arról nem beszélve, hogy apánknak joga van a boldogsághoz. Becsülettel megtett mindent a családunkért, ami elvárható, sőt annál sokkal többet is.

– fejtette ki Zsolt gazda.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy édesapjuk szerette, tisztelte, becsülte édesanyjukat, és teszi ezt azóta is, hogy már nincs velük. Szerinte a testvérének is vele kéne örülnie, hogy nem él magányosan, hanem igenis igyekszik boldog lenni még idősebb korában is.

Min veszett össze Győzike és Gáspár Zsolti? A Tények Plusz riportjából megtudhatod!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában