Bulvár

2024.08.17. 15:43

Gáspár Zsolti a kamerák előtt bukott le

A Farm VIP gazdája éppen egy forgatásra tartott, amikor Demcsák Zsuzsa egy videóban buktatta le őt... Történt ugyanis, hogy Gáspár Zsolti regisztrált az Instagramra, ám csak lányokat nézeget ott.

Nool.hu

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa barátokká váltak a Farm VIP forgatásain. Zsuzsa annyira jól ismeri Zsoltit, hogy a napokban műsorvezetőtársa internetezési szokásaira tett sokatmondó megjegyzést egy kommentben – szúrta ki a Bors.

Gáspár Zsolti farmja sok meghökkentő dolognak volt már tanúja, most egy újabb ilyen történt
Gáspár Zsolti farmja sok meghökkentő dolognak volt már tanúja, most egy újabb ilyen történt 
Forrás: Bors

Gáspár Zsolti: nagyon szeretem a szép asszonyokat

– Nos, Zsolti és a telefonja... Első körben szeretnénk tisztázni, hogy a TV2 sztárja, nem cuki kutyás vagy macskás videókat néz, és még csak nem is a forgatásra készül fel, hanem annál egy sokkal szórakoztatóbb formáját választotta a kikapcsolódásnak, és a szeme legeltetésének... Lelőjjük a poént, Zsolti nyilvánvalóan csinos, szemrevaló lányokat nézeget az interneten, s bár lehet, hogy ezt szerette volna titkolni a nagyvilág előtt, Demcsák Zsuzsa azonban mindenkivel megosztotta a hírt. Reméljük, Gáspár Zsolti felesége nem féltékeny típus – írta a Bors.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában