Helyi bulvár, celeb

2024.08.29. 18:20

Gáspár Győző nagy álmáról mesélt

Gáspár Győző a TV2 Klub Titkok Ramónával című műsorában őszintén beszélt az álmairól és a terveiről Lékai-Kiss Ramónának.

A TV2 Klub Titkok Ramónával című műsorának legutóbbi adásában Gáspár Győző őszintén mesélt Lékai-Kiss Ramónának az életéről és az álmairól.

Gáspár Győző
 Gáspár Győző Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett
Forrás: TV2

Gáspár Győző elárulta, hogy még nagyjából tíz jó évet lát maga előtt, amit több statisztikára alapoz, amelyeket az ő korosztályáról olvasott. Legnagyobb álma jelenleg, hogy 95 kilóra fogyjon le, ami szerinte jelentős előrelépés lenne az egészsége és közérzete szempontjából.

Emellett kiemelte, hogy szeretné megünnepelni lánya, Evelin 30. születésnapját, valamint boldogságban szeretne élni a feleségével, Bea asszonnyal. Gáspár Győző arról is álmodozik, hogy nagy lagzit rendezzen, és hogy egyszer unokáknak örülhessen. Ugyanakkor hozzátette, hogy a lányai számára megfelelő kérőket találni a mai világban szinte lehetetlennek tűnik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!