Viszályok

2024.08.18. 14:32

Gáspár Győző elárulta, miért nem beszél az apjával és a testvérével

A nógrádmegyeri showman szerint nincs esély a békülésre.

Nool.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: 50. születésnapi bulit tartott Gáspár Beának a család, de az Origo értesülései szerint Győzike nem hívta meg a testvérét a jeles eseményre. Mint kiderült: a Farm VIP gazdája állítólag mégis megjelent, ebből persze megint botrány lett. 

Gáspár Győző szerint már nincs esély a békülésre
Gáspár Győző szerint már nincs esély a békülésre
Forrás: TV2

Úgy álltam hozzá, hogy semmi gikszer nem csúszhat be, mindennek tökéletesnek kell lennie. Aztán hívatlanul megjelent a testvérem, Zsolti, hogy tönkretegye az estét 

- mesélte feldúltan a celeb.

Egy gyönyörű helyet béreltem ki a Városligetben, épp bent táncoltunk, énekeltünk, amikor sorra jöttek oda a vendégek, hogy a testvérem kint ácsorog, leskelődik, fényképez, meg azt kérdezgeti tőlük, milyen a buli, mennyibe került, és hogy mit kapott a Bea tőlem ajándékba. Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek. Tehát megjelenik úgy, hogy senki sem hívta, ráadásul slamposan, egy szál papucsban, elnyűtt rövidnadrágban, és egzecíroztatja a vendégeket, meg kukucskál. Ekkora pofátlanságot! De aztán megnyugodtam, Bea miatt nem engedhettem, hogy elrontsa az örömünket. Nem is foglalkozom ilyen emberrel! Semmi köze hozzá, hogyan ünnepeltünk

 – jelentette ki a Story magazinnak Gáspár Győző.

Most Győzike a Tv2 Tényeknek elmondta, hogy a megromlott testvéri viszonyon már nem lehet segíteni. 

Fél évet készültem arra, hogy ez a buli tökéletes és fantasztikus legyen, megszerveztem neki álmai buliját. Miamiból jött az énekes, jót buliztunk, jól éreztük magunkat

 – ecsetelte a showman.

Zsolti szerint meghívták

Az esettel kapcsolatban megszólalt Gáspár Zsolti is, aki szerint ő nem zavart senkit, ráadásul megmutatta a telefonjában a meghívást, azaz szerinte várták őt. 

Másfél percig voltam ott, odaadtam a TV2 egy munkatársának egy csomagot. Nem okoztam senkinek semmilyen problémát. Bea asszonynak jó egészséget kívánok!

 - kommentálta.

Gáspár Győző az apjára is neheztel

Édesapám és Zsolti ott rúg belém, ahol tud. Több projektembe belerúgtak. Apám pedig kilenc év után megnősült, szégyellje magát, az én anyám emlékét tisztelni kellett volna 71 évesen, nem mutogatni a barátnőjét!

 – háborgott a celeb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában