Kapcsolat

2024.07.19. 14:50

„Szép pár lennétek” – duettpartnerével boronálták össze Radics Gigit

Alig három hete robbant a Youtube-on Radics Gigi legújabb dala, ami az Emlék címet viseli. A BariLacival közösen előadott slágert már közel 170 ezerszer tekintettek meg.

Nool.hu

Radics Gigi már több népszerű énekessel is dolgozott közös dalon, tavaly például Marics Petivel robbantották fel a legnépszerűbb videómegosztó portált a Szép mosolyú lány című közös produkcióval. A két előadót természetesen azonnal összeboronálták a rajongók, gyorsan megindultak a találgatások, miszerint Gigi és Peti egy párt alkot. A pletykák azonban igaztalannak bizonyultak, a két énekes között csak barátság van

Felrobbantotta a videómegosztót Radics Gigi és BariLaci új klipje
Az Emlékhez tartozó videóklipet Radics Gigi testvére, Radics Tamás rendezte. Az új  dal már 170 ezer megtekintésnél jár
Forrás: Magneoton Zrt.

Három hete új dallal rukkolt elő az endrefalvai énekesnő, aki ezúttal BariLacival állt közösen a mikrofon mögé. Az „EMLÉK” című dalhoz egy merész videóklip is forgott a két előadó főszereplésével, amelyet az elmúlt három hét alatt közel 170 ezerszer tekintettek meg.

A találgatások persze ebben az esetben is beindultak, a rajongók ismét összeboronálták a duettpartnereket.

Illetek igazán egymáshoz szép pár lennétek!

− írta az egyik követő a Youtube-ra feltöltött videó alatt.

Nagyon jók vagytok együtt

– írta véleményét egy másik.

Lemerem fogadni hogy együtt lesznek

− jelentette ki az egyik hozzászóló, aki a jelek szerint tévedett, hiszen a két énekes között nincs több puszta barátságnál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában