Plasztika

2024.07.24. 14:00

Gáspár Evelin szája hatalmasra duzzadt

Nyugalom, nem egy allergiás reakcióról van szó, hanem plasztikai sebész kése alá feküdt a 30 éves celeb.

Nool.hu

Győzike nagyobbik lánya sosem titkolta, hogy külső segítséggel hozta magát bombaformába. A korábban jelentős súlyfelesleggel rendelkező Gáspár Evelin mára mára az egyik legcsinosabb hírességévé vált hazánknak.

Mint azt a Ripost írja, a fiatal nő még most is bőrfeszesítő kezeléseket kap – amire a nagy fogyás okán megereszkedett bőr miatt volt szüksége – emellett pedig kozmetikai beavatkozásokat is végeznek rajta. 

A nógrádmegyeri származású  Evelin legfrissebb Instagram-fotóján közel négyszeresére duzzadt szájjal látható, ami valószínűleg egy plasztikai sebész szájfeltöltésének köszönhető. 

Látszik, hogy a celeb odavan vadiúj ajkaiért, Instagram-követőinek azonban nem feltétlenül tetszik a szembetűnő változás. Többen is úgy gondolják, hogy Gáspár Evelin végzettsége és tehetsége miatt sokkal több annál, hogy az Instagramon pózolgasson, és ennek a véleményüknek hangot is adnak:

Te sokkal több vagy, mint ez az állandó pózolás. Nyelveket beszélsz, van egyéniséged. Szerintem, ezt kellene kamatoztatni

— fogalmazta meg Evelin egyik követője.

Nincsen “kompelexusa” ugye?! A szája meg is elég szépen töltve van 

— hívta fel a figyelmet egy hozzászóló.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában